Nocleh
Doprava
Sponzoři a partneři
Vstupné

Traband
Šílená balkánská jízda pekelným strojem!
V současné době snad nejslavnější kapela české nezávislé scény.



Majerovy brzdové tabulky
Hudební krasosnění plné víl, sudiček, princezen, rytířů a bájných postav.

Činna
Nová formace legendární kapely s rakouským zpěvákem Johannesem Langerem.
Jejich písně jsou melancholickým pohlazením a vyznačují se zvláštní zadumanou atmosférou. Sami svoji tvorbu označují jako radikální šansoniérství.



Dún an Doras
Irské balady i skočné písně v podání známé pražské
partičky, složené ze samých výborných muzikantů.



Bran
Bretaňské písně zpívané originálním jazykem.
Na našem festivalu bude tato skupina křtít své nové album.



Rocal Fuza
Soubor Rocal Fuza vznikl v květnu 1991 a zabývá se převážně interpretací středověké hudby. Členové se zdokonalovali pod okem nejlepších specialistů na polských workshopech (hráčských dílnách) Od roku 1993 soubor vystupuje na setkáních historických souborů ve Swieradow Zdrój. Jako mládežnický soubor se účastnili festivalů v Radomi, Wroclawi, (Polsko) Elblagu (Německo), dosáhli úspěchů i na poli soutěžním, kdy v letech 1995-6 získali na festivalu v Kaliszi stříbrnou a zlatou harfu.
V roce 1996 byl soubor stříbrný
na mezinárodním festivalu v Bydgosczi.
Soubor využívá repliky středověkých nástrojů od výrobce Tibora Ehlerse. (šalmaje, dudy, šajtholt, niněru, fiduly, gemshorn, gotickou harfu a další jiné).



Jiří Konvrzek
"Hudební haraburdí"
Jiří Konvrzek je multiinstrumentalista samouk, láká ho hrát na všechny možné nástroje (kytary, akordeon, flétny, harmoniky, housle, violoncello, trubku).
V současné době vystupuje s kapelou, ale i samostatně. Nedokonalost v rytmu, technice chtěl zpočátku vylepšovat, nicméně zjistil, že to není v jeho moci a tak se smířil s tím, že je to holt typické pro jeho hudbu. Dalším jevem jeho tvorby je i výroba vlastních nástrojů (dvojitá kytara s mandolínou, šlapohyb – buben s činely).









Hudba
Home
Divadla